ЦЕНА ЗА ДОСТАВКА:

- до офис на Еконт - 3.90 лв.

- до адрес - 5.90 лв.


** Ако желаете да закупите повече бройки от един артикул, моля посочете в полето “допълнителна информация” в потребителската Ви кошница - каталожния номер на продукта и желаното количество! Или се свържете с нас :-)

Цената на доставката не се вижда при завършване на покупката, а се начислява допълнително. След като направите поръчка, Вие ще получите мейл с потвърждение, с точната сума за плащане и датата на доставка.

Плащането става при получаване на стоката с наложен платеж.

Всички продукти посочени в сайта са налични или могат да бъдат изработени в кратък срок, като доставката им отнема от 2 до 5 работни дни.

 

*     За да пазарувате във Fancy House, както и да оставяте коментар под даден продукт, е необходимо да се регистрирате.

Регистрацията е лесна и бърза - отнема само няколко минути, а Ви дава право да се възползвате от нашите промоции, както и да трупате точки за VIP клиент.

Логването става с Вашия e-mail адрес, който сте ни предоставили за обратна връзка.

Моля, попълвайте точно адреса за доставка, като при необходимост оставете и допълнителна информация.

 

    Използвайте и възможността да задавате своите въпроси относно даден продукт, който Ви интересува, свързани с неговото качество, размер, срок на доставка и други.

За целта използвайте формата "задай въпрос", която се намира под снимката на всеки артикул.

В най-кратък срок, администратор ще отговори на поставените от Вас въпроси.

По тези и всички останали въпроси може да се свързвате с нас и чрез формата ни за контакт "контакти".


*      Клиентът има право да се откаже от една или повече от поръчаните стоки в 7 дневен срок от получаване на поръчката в случай, че дадената стока е във вида, в който е доставена, без да е нарушавана нейната цялост.

Детски магазин Fancy House ще възстанови сумата, платена за стоката от Клиента, по банков път.

Разходите за връщане на стоката или за подмяна на един продукт с друг, са за сметка на Клиента. При доказан фабричен дефект, разходите са за сметка на детски магазин Fancy House


Be fancy!